loading...

بهترین هدیه برای عشقم

چگونه اکانت فیسبوک خود را حذف کنیم؟ چگونه اکانت فیسبوک را غیر فعال کنیم؟برای حذف و غیرفعالسازی اکانت فیسبوک خود با دیجیت نست همراه باشید. با زیاد شدن شبکه‌های اجتماعی همچون تلگرام، اینستاگرام، و

حذف اکانت فیس بوک Facebook

نازنین بازدید : 5 چهارشنبه 15 ارديبهشت 1400 نظرات (0)

چگونه اکانت فیسبوک خود را حذف کنیم؟ چگونه اکانت فیسبوک را غیر فعال کنیم؟برای حذف و غیرفعالسازی اکانت فیسبوک خود با دیجیت نست همراه باشید.

با زیاد شدن شبکه‌های اجتماعی همچون تلگرام، اینستاگرام، واتس آپ و … که روی دستگاه‌های شما نصب می‌شود به راحتی می‌توانید فایل‌های مختلفی را با دوستانتان به اشتراک بگذارید، فیسبوک نیز جزء این شبکه‌های اجتماعی است که نظر کاربران بسیاری را به خود معطوف کرده است. همانطور که می‌دانیم برای ورود به این شبکه اجتماعی حتما باید از قندشکن استفاده کنیم اگر می‌خواهید از این شبکه اجتماعی خارج شوید و اکانت خود را به کلی حذف کنید می‌توانید با خواندن این مقاله به راحتی اکانت خود را حذف و یا حتی غیرفعال کنید تا در صورت ورود دوباره به این شبکه مجبور به ثبت نام مجدد نباشید.

اگر شما در حال حاضر کاربر این شبکه اجتماعی هستید و دیگر تمایلی برای ادامه دادن در این شبکه ندارید و قصد حذف اکانت خود را دارید، در ادامه این مقاله روش حذف اکانت فیسبوک را به صورت تصویری به شما توضیح داده‌ایم. اما اگر شما تاکنون اکانت فیسبوکی نداشته‌اید و می‌خواهید اکانت جدیدی را برای خود بسازید می‌توانید از طریق مرورگر وارد سایت فیسبوک شوید و یا اینکه برنامه آن را روی دستگاه خود نصب کنید.

در این مقاله قرار است که روش‌های آفلاین کردن اکانت فیسبوک (Facebook) را به شما عزیزان توضیح دهیم. شما برای آفلاین کردن اکانت خود می‌توانید از دو روش استفاده کنید. روش اول Deactivate یا غیرفعال کردن اکانت فیسبوک است که بعدا ‌می‌توانید اطلاعات خود را بازیابی کنید؛ روش دوم Delete یا حذف اکانت فیس بوک است که با انجام این روش، تمامی اطلاعات شما پاک خواهد شد. با دیجیت نست همراه باشید تا این دو روش را در زیر به شما توضیح دهیم.

آموزش حذف اکانت اینستاگراممشاهده کنید!
deactivating و یا غیر فعال سازی اکانت به این معناست که:

شما پس از غیرفعالسازی مجددا می‌توانید اکانت خود را فعال و یا بازیابی کنید.
کاربران فیس بوک، قادر به دیدن تایم لاین (Timeline) شما نیستند.
کسی نمی‌تواند شما را جستجو کند.
فیسبوک (Facebook) اطلاعات شما را ذخیره می‌کند.
Delete و پاک کردن اکانتتان بسیار جدی تر است و به این معناست که:

 شما دیگر دسترسی به اطلاعات شخصیتان گذشته ندارید.
تمامی پیام‌های ارسال شده‌ پاک خواهند شد.
 

آموزش ویدیویی حذف اکانت فیس بوک
نمایشگر ویدیو

00:00
01:53


آموزش تصویری حذف اکانت فیس بوک
مرحله 1) ابتدا لینک حذف اکانت فیسبوک را از طریق یکی از مرورگر‌های کامپیوتر و یا موبایلتان باز کنید.

نکته: برای طی کردن این مراحل باید به فیلتر شکن دسترسی داشته باشید.

حذف اکانت فیسبوک

مرحله 2) در این قسمت ایمیل و پسورد خود را وارد کرده و گزینه‌ی Log in را بزنید.

نکته: اگر پسورد خود را به یاد نمی‌آورید و یا نمی‌توانید وارد اکانت خود شوید، به بخش بازیابی و ریکاوری پسورد در انتهای مقاله مراجعه کنید.

حذف اکانت فیسبوک

مرحله 3) پس از نشان دادن این صفحه، گزینه‌ی Delete Account را بزنید.

نکته: در این قسمت شما می‌توانید با باز کردن لینک Download a copy of your information، از اطلاعات زیر بکاپ بگیرید.

پست‌هایی که به اشتراک گزاشته‌اید.
عکس و فیلم‌هایی که آپلود کرده‌اید.
کامنت‌هایی که گزاشته‌اید.
پست‌هایی که لایک کرده‌اید.
دوستانی که با آن‌ها در ارتباط بوده‌اید.
پیام‌هایی که ارسال کرده‌اید.
اطلاعات پروفایلتان

ارسال نظر برای این مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B :S
کد امنیتی
رفرش
کد امنیتی
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 117
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 4
  • آی پی دیروز : 4
  • بازدید امروز : 33
  • باردید دیروز : 16
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 33
  • بازدید ماه : 219
  • بازدید سال : 979
  • بازدید کلی : 1,674